pyTivo Discussion Forum Forum Index pyTivo Discussion Forum
Answers and the development of pyTivo a TiVo transcoding server
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Receive a blank screen on TiVo when selecting some videos

 
Post new topic   Reply to topic    pyTivo Discussion Forum Forum Index -> Support
 View previous topic :: View next topic  
Author Message
j2pro



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Mar 04, 2012 2:47 pm    Post subject: Receive a blank screen on TiVo when selecting some videos Reply with quote

Mac OS 10.6.8
TiVo HD 11.0k
https://github.com/wmcbrine/pytivo

When I select certain shares, then select a video to transfer, I get a blank screen instead of video info/trasfer option.

It works for some shares but not others.

For example, it works for [OVW] but not [Chikara].

Code:

[_tivo_SD]

[OVW]
type = video
path = /Users/jameshaleyii/Music/iTunes/iTunes Media/Podcasts/Ohio Valley Wrestling

[Server]

[_tivo_HD]

[Video]
type = video
path = /Volumes/External/video

[NWA_Hollywood]
path = /Users/jameshaleyii/Music/iTunes/iTunes Media/Podcasts/NWA Championship Wrestling from Hollywood
type = video

[Chikara]
type = video
path = /Users/jameshaleyii/Music/iTunes/iTunes Media/Podcasts/CHIKARA




Terminal Output:

Code:


INFO:pyTivo:pyTivo is ready.
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /TiVoConnect?Command=Settings&Container=Settings HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.1.12 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=%2F&DoGenres=1 HTTP/1.0" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.1.8 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=%2F HTTP/1.0" 200 -
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /main.css HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /plugins/settings/settings.css HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:127.0.0.1 [04/Mar/2012 01:51:16] "GET /plugins/settings/settings.js HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.1.8 [04/Mar/2012 01:53:58] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.1.8 [04/Mar/2012 01:53:59] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Chikara&SortOrder=!CaptureDate&ItemCount=8&Filter=x-tivo-container%2Ftivo-videos,x-tivo-container%2Ffolder,video%2Fx-tivo-mpeg,video%2F* HTTP/1.1" 200 -
INFO:pyTivo:192.168.1.8 [04/Mar/2012 01:54:00] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
ERROR:pyTivo:Exception during request from ('192.168.1.8', 35897)
Traceback (most recent call last):
  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/SocketServer.py", line 558, in process_request_thread
    self.finish_request(request, client_address)
  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/SocketServer.py", line 320, in finish_request
    self.RequestHandlerClass(request, client_address, self)
  File "/Applications/pyTivo/httpserver.py", line 75, in __init__
    client_address, server)
  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/SocketServer.py", line 615, in __init__
    self.handle()
  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/BaseHTTPServer.py", line 329, in handle
    self.handle_one_request()
  File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.6/lib/python2.6/BaseHTTPServer.py", line 323, in handle_one_request
    method()
  File "/Applications/pyTivo/httpserver.py", line 101, in do_GET
    self.handle_query(query, tsn)
  File "/Applications/pyTivo/httpserver.py", line 145, in handle_query
    method(self, query)
  File "/Applications/pyTivo/plugins/video/video.py", line 347, in QueryContainer
    video['valid'] = transcode.supported_format(f.name)
  File "/Applications/pyTivo/plugins/video/transcode.py", line 955, in supported_format
    if video_info(inFile)['Supported']:
  File "/Applications/pyTivo/plugins/video/transcode.py", line 898, in video_info
    key, value = [x.strip() for x in line.split(':', 1)]
ValueError: need more than 1 value to unpack


Back to top
View user's profile Send private message
wmcbrine



Joined: 04 Jan 2008
Posts: 2627
Location: Maryland

PostPosted: Sun Mar 04, 2012 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

OK, I see what happened here, but to properly fix it, I want to know a little more. Can you narrow this down to a single file?

I found a site, "Chikara Podcast-A-Go-Go" -- is that it? -- and I downloaded the most recent one to try, but that didn't do it.

_________________
My pyTivo fork . My page
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
j2pro



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 12:44 am    Post subject: Reply with quote

It fails for me on "CHIKARA Event Center (3.1.12).m4v"

It works fine for "The Barber Shop (2.15.12).m4v"

http://feeds.feedburner.com/ChikaraPodcast
Back to top
View user's profile Send private message
wmcbrine



Joined: 04 Jan 2008
Posts: 2627
Location: Maryland

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 1:53 am    Post subject: Reply with quote

j2pro wrote:
It fails for me on "CHIKARA Event Center (3.1.12).m4v"

Hmm, that's the one I already tried. Can you do this for me? In Terminal:

ffmpeg -i "CHIKARA Event Center (3.1.12).m4v"

and show me the output.

_________________
My pyTivo fork . My page
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
j2pro



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 2:55 am    Post subject: Reply with quote

Code:

ffmpeg version 0.8.10-pytivo, Copyright (c) 2000-2011 the FFmpeg developers
  built on Jan 25 2012 17:13:22 with gcc 4.2.1 (Apple Inc. build 5666) (dot 3)
  configuration: --prefix=/opt/local --enable-gpl --enable-postproc --enable-swscale --enable-avfilter --enable-libmp3lame --enable-libx264 --mandir=/opt/local/share/man --cc=/opt/local/bin/gcc-apple-4.2 --arch=x86_64 --enable-yasm --disable-shared --enable-static --enable-pthreads --enable-runtime-cpudetect --enable-hardcoded-tables
  libavutil    51.  9. 1 / 51.  9. 1
  libavcodec   53.  8. 0 / 53.  8. 0
  libavformat  53.  5. 0 / 53.  5. 0
  libavdevice  53.  1. 1 / 53.  1. 1
  libavfilter   2. 23. 0 /  2. 23. 0
  libswscale    2.  0. 0 /  2.  0. 0
  libpostproc  51.  2. 0 / 51.  2. 0

Seems stream 0 codec frame rate differs from container frame rate: 59.94 (2997/50) -> 29.97 (2997/100)
Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from '/Users/jameshaleyii/Music/iTunes/iTunes Media/Podcasts/CHIKARA/CHIKARA Event Center (3.1.12).m4v':
  Metadata:
    major_brand     : M4V
    minor_version   : 1
    compatible_brands: isomiso2avc1M4A M4V mp42
    creation_time   : 1970-01-01 00:00:00
    encoder         : Lavf52.62.0
    title           : CHIKARA Event Center (3.1.12)
    artist          : CHIKARA PRO
    album           : CHIKARA
    description     : On this edition of the CHIKARA Event Center, Bryce Remsburg looks ahead to CHIKARA's first foray into Canada (March 24th and 25th)! Featured: comments from Chuck Taylor and 3.0! More on CHIKARA events: http://www.chikarapro.com/events.php
    synopsis        : On this edition of the CHIKARA Event Center, Bryce Remsburg looks ahead to CHIKARA's first foray into Canada (March 24th and 25th)! Featured: comments from Chuck Taylor and 3.0! More on CHIKARA events: http://www.chikarapro.com/events.php
<p><a href=
    genre           : Podcast
    date            : 2012-03-01T04:23:24Z
  Duration: 00:02:21.00, start: 0.000000, bitrate: 704 kb/s
    Stream #0.0(eng): Video: h264 (High), yuv420p, 640x360 [PAR 1:1 DAR 16:9], 615 kb/s, 29.97 fps, 29.97 tbr, 2997 tbn, 59.94 tbc
    Metadata:
      creation_time   : 1970-01-01 00:00:00
    Stream #0.1(eng): Audio: aac, 48000 Hz, stereo, s16, 84 kb/s
    Metadata:
      creation_time   : 1970-01-01 00:00:00
At least one output file must be specified
Back to top
View user's profile Send private message
wmcbrine



Joined: 04 Jan 2008
Posts: 2627
Location: Maryland

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 3:51 am    Post subject: Reply with quote

Thanks. Gotta rethink some code now...
_________________
My pyTivo fork . My page
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wmcbrine



Joined: 04 Jan 2008
Posts: 2627
Location: Maryland

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 4:27 am    Post subject: Reply with quote

OK, I have a fix in my repos now.
_________________
My pyTivo fork . My page
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
j2pro



Joined: 04 Mar 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 6:06 am    Post subject: Reply with quote

Works well now. Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    pyTivo Discussion Forum Forum Index -> Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Site is in NO WAY affiliated with TiVo Inc

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
phpBB SEO

Get pytivo at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
[ Time: 0.0625s ][ Queries: 12 (0.0065s) ][ GZIP on - Debug on ]